Fysiotherapeut Den Bosch helpt jouw lichaam

logo-verzijden-topIedereen die wel eens last van zijn of haar rug heeft gehad weet maar al te goed dat het je dag kan verpesten. Niks is erger als je niet de dagelijkse dingen kunt uitvoeren zonder ergens last van te hebben. Dit heb ik voor enkele weken geleden ervaren. Ik had namelijk zoveel last van mijn rug dat ik nauwelijks iets kon doen, zelfs boodschappen was niet meer mogelijk. Iets waar ik natuurlijk erg veel van baal en hier ook zo snel mogelijk vanaf wil. Fysiotherapeut Den Bosch kende ik al van vrienden en ging er eigenlijk vanuit dat hun mij konden helpen om van de klacht af te komen.

Telefonisch contact gezocht.RTEmagicC_loc-den-bosch_01.jpg

Aangezien ik er zo snel mogelijk vanaf wilde komen heb ik diezelfde dag nog contact gezocht met hun. Mijn verzoek bij hun ingediend om zo snel mogelijk van de pijn af te komen. De eerstvolgende dag kon ik al bij hun terecht om geholpen te worden. Er wordt eerst goed gekeken wat het oorzaak kan wezen alvorens hun je helpen kunnen. Hiermee is het zeker dat ze het goed aanpakken vanuit de oorzaak ervan. Mijn rug zag zo erg vast waardoor deze eerst goed los gemaakt moest worden. Het moment dat ze begonnen met mijn rug los te maken deed enorm veel pijn maar verlichtte wel gelijk.

Ik ben nu al met enige regelmatig bij Fysiotherapeut Den Bosch geweest, dit probeer ik voorlopig ook zo te houden. Goede service wat erg belangrijk is aangezien je zelf maar 1 lichaam hebt en daar hoor je zuinig op te zijn.

loc-boxtel

Over de auteur

Gerelateerde berichten