Pospsych

Medische informatie online

Botox Nijmegen is dé plek om rimpels te laten verdwijnen

2 min read

Voor de meeste is ouder worden een ding waar ze niet heel blij mee zijn, zeker niet als het te zien is. Bij botox Nijmegen helpen ze op een veilige manier rimpels te voorkomen of te verminderen.

Wat is botox?

Botox wordt al heel lang gebruikt in de geneeskunde om rimpels te verminderen of zelf te laten verdwijnen. Het is een spierverslapper die in de mimische spieren ingespoten wordt. Doordat de spier verslapt raak, zie je de rimpels haast of helemaal niet meer. Er zal ook geen permanente schade kunnen ontstaan door een botox behandeling. Het blijft namelijk maar tijdelijk zitten, doordat je lichaam het weer gaat afbreken. Daarna zijn de spieren weer als normaal. Het heeft geen invloed verder op de spier.

Bij botox Nijmegen kies je voor veiligheid

Er zal geen permanente schade ontstaan als u zich laat helpen bij botox Nijmegen. Er kunnen altijd een klein aantal bijwerkingen ontstaan die niet gevaarlijk zijn. Zo kan er na de eerste paar dagen na een botox behandeling wat tintelingen ontstaan rondom de behandelde plekken. Dat is heel normaal en hoeft zich daar niet zorgen over te maken. Wanneer u vragen heeft, laat u zich dan adviseren door onze klantvriendelijke medewerkers om het gewenste resultaat te behalen.